уторак, 19 мар 2019
You are here:
FacebookTwitterGoogle Bookmarks
05.07.2016. ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
уторак, 05 јул 2016 12:16

ДАНА 05.07.2016. ГОДИНЕ У ПРОСТОРИЈАМА РАШКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА ОДРЖАН ЈЕ САСТАНАК ИЗМЕЂУ НАЧЕЛНИКА РАШКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА И ПРЕДСТАВНИКА ПУ КРАЉЕВО, ПОРЕСКЕ УПРАВЕ КРАЉЕВО И РЕПУБЛИЧКИХ ИНСПЕКЦИЈА

Предмет састанка, којим је председавао начелник Рашког управног округа, Небојша Симовић, је договор око заједничког наступања републичких инспекција и представника теренске контроле Пореске управе у одузимању нелегалне робе, која се открива у транзиту, као и Полицијске управе у Краљеву.

Састанку су присуствовали Небојша Симовић, начелник Рашког управног округа, Марко Јордовић, начелник Полицијске управе Краљево, Олга Вукобрат, директор Пореске управе, Филијала у Краљеву, Милоје Кундовић, шеф Одсека, Валентина Стефановић, начелник туристичке инспекције, Оливера Ћирић, начелник тржишне инспекције, Милеса Ћировић, начелник инспекције рада, Бранислав Шарчевић, шеф Одсека шумарске инспекције, Весна Руменић, грађевински инспектор и Драгана Мијаиловић, пољопривредни инспектор.

У току састанка, присутни су износили своја мишљења о поменутој теми, као и проблеме са којима се срећу у раду приликом одузимања нелегалне робе.

Састанак је затворио Небојша Симовић, начелник Рашког управног округа, изводећи низ закључака и предлога, који би свим поменутим службама требало да помогну у раду.


Последње ажурирано уторак, 05 јул 2016 13:08