понедељак, 27 мар 2023
You are here: Право на приступ информацијама од јавног значаја
FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Право на приступ информацијама ПДФ Штампа Ел. пошта
Aутор текста Administrator   
четвртак, 05 септембар 2013 18:57
Индекс чланка
Право на приступ информацијама
Које информације РУО ставља на увид
Подношење захтева за приступ информацијама
Све стране

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја, подноси се на основу члана 15. ст. 1. Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја („Службени гласник РС“, бр. 120/04, 54/07 и 104/09).

Подаци о врстама информација у поседу

Информације у вези са применом Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја и Закона о заштити података о личности, изражене тј. садржане у саопштењима и информацијама Начелника управног округа приказана на страницама веб сајта Рашког управног округа, адреса: www.raski.okrug.gov.rs:

  • Извештаји о раду Савета Рашког управног округа, који се достављају Министарству правде и државне управе. Чувају се у Стручној служби РУО.
  • Извештаји о раду Стручне службе Рашког управног округа, који се достављају Министарству правде и државне управе и чувају се у Стручној служби РУО.
  • Записници са седница Савета Рашког управног округа.
  • Закључени уговори, дописи грађана, документација о јавним набавкама, документација о извршеним плаћањима, документа о запосленима, документација о спроведеним конкурсима, передставке странака у поступку.

Информације везане за рад Стручне Службе Округа, одобрени буџет и његово извршење, организацију, запослене и др. представљене су предходним тачкама у Информатору.Последње ажурирано уторак, 14 септембар 2021 08:28