Welcome to РАШКИ УПРАВНИ ОКРУГ   Click to listen highlighted text! Welcome to РАШКИ УПРАВНИ ОКРУГ
Изборник Затворити

НАЧЕЛНИК РАШКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА НЕБОЈША СИМОВИЋ, ОДРЖАО САСТАНАК СА МИНИСТАРКОМ ЗА ЉУДСКА И МАЊИНСКА ПРАВА ГОРДАНОМ ЧОМИЋ

Print Friendly, PDF & Email

Дана 01.06.2021. године у Рашком управном округу је одржан састанак на коме је присуствовала министарка у Министарству за људска и мањинска права и друштвени дијалог, Гордана Чомић са сарадницима. Поред начелника Рашког управног округа Небојше Симовић, као домаћина, састанку су присуствовали градоначелници градова и председници општина са подручја РУО, као и директори Центара за социјални рад, представници удружења грађана, представници националних мањина, начелници полицијских управа.

На састанку је разматрана тема: Сарадња Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог са ЈЛС при Рашком управном округу из делокруга надлежности министарства и из области одрживог развоја.

Дебата је била успешна и конструктивна, а закључено је да се у новембру месецу текуће године одржи нови састанак у истом формату, на коме би се дала оцена о евентуалном напретку по питањима која су на састанку покренута.

 

После састанка, учесници су дали изјаву за медије.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!