НАЧЕЛНИК РАШКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СТЕФАН АЏИЋ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ РАДОВИЋ ИЗ КРАЉЕВА

You are currently viewing НАЧЕЛНИК РАШКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СТЕФАН АЏИЋ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ РАДОВИЋ ИЗ КРАЉЕВА
  • Post comments:0 Comments

Начелник Рашког управног округа Стефан Аџић заједно са представницима удружења Покрет Срце хероја и младим људима који су помогли у реализацији ове хуманитарне акције посетио је данас породицу Радовић у Краљеву и том приликом донирао новац за Лукино лечење. 

Млади брачни пар, Стефана и Никола Радовић имају само једну жељу, а то је да њихов син Лука буде здрав и насмејан. Лука је малишан који болује од аутизма и којем је неопходна трансплатација матичних ћелија. Путни трошкови и трошкови операције износе 3.500.000 рсд. 

На позив чланова Покрет Срце хероја начелник Рашког управног округа Стефан Аџић прикључио се хуманитарној акцији и данас након уручивања донације изјавио:

Урадио сам само оно што је била њихова жеља и молба. Контактирао младе људе, привреднике, студенте и људе добре воље. Један део средстава је данас уплаћен, док ће други бити уплаћен већ за неколико дана. Знате и сами да свих ових година ми овакве ствари никада нисмо политизовали, да смо ово радили на једној људској и пријатељској основи, трудили се да помажемо у поплавама, земљотресима, пожарима и у овако тешким ситуацијама, истакао је начелник Рашког управног округа Стефан Аџић. 

Нажалост, мали Лука није усамљен случај у овом граду. Потребно је да се сакупимо, саберемо, да се бавимо победама и да тражимо предности, а не недостатке, јер само заједничком енергијом и средствима можемо да помогнемо у оваквим ситуацијама. 

Позивам све људе са територије Рашког управног округа, младе и старије, привреднике, студенте и људе добре воље да помогну. Цена једне порука нижа је од цене једне кафе, зато сви СМС, 255 на 3800, напоменуо је Аџић. 

 

Leave a Reply