You are currently viewing НАЧЕЛНИК РАШКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СТЕФАН АЏИЋ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ РАДОВИЋ ИЗ КРАЉЕВА

НАЧЕЛНИК РАШКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СТЕФАН АЏИЋ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ РАДОВИЋ ИЗ КРАЉЕВА

Начелник Рашког управног округа Стефан Аџић заједно са представницима удружења Покрет Срце хероја и младим људима који су помогли у реализацији ове хуманитарне акције посетио је данас породицу Радовић у Краљеву и том приликом донирао новац за Лукино лечење. 

Млади брачни пар, Стефана и Никола Радовић имају само једну жељу, а то је да њихов син Лука буде здрав и насмејан. Лука је малишан који болује од аутизма и којем је неопходна трансплатација матичних ћелија. Путни трошкови и трошкови операције износе 3.500.000 рсд. 

На позив чланова Покрет Срце хероја начелник Рашког управног округа Стефан Аџић прикључио се хуманитарној акцији и данас након уручивања донације изјавио:

Урадио сам само оно што је била њихова жеља и молба. Контактирао младе људе, привреднике, студенте и људе добре воље. Један део средстава је данас уплаћен, док ће други бити уплаћен већ за неколико дана. Знате и сами да свих ових година ми овакве ствари никада нисмо политизовали, да смо ово радили на једној људској и пријатељској основи, трудили се да помажемо у поплавама, земљотресима, пожарима и у овако тешким ситуацијама, истакао је начелник Рашког управног округа Стефан Аџић. 

Нажалост, мали Лука није усамљен случај у овом граду. Потребно је да се сакупимо, саберемо, да се бавимо победама и да тражимо предности, а не недостатке, јер само заједничком енергијом и средствима можемо да помогнемо у оваквим ситуацијама. 

Позивам све људе са територије Рашког управног округа, младе и старије, привреднике, студенте и људе добре воље да помогну. Цена једне порука нижа је од цене једне кафе, зато сви СМС, 255 на 3800, напоменуо је Аџић. 

 

Leave a Reply