НАЧЕЛНИК РАШКОГ ОКРУГА СТЕФАН АЏИЋ У НОВОМ ПАЗАРУ

You are currently viewing НАЧЕЛНИК РАШКОГ ОКРУГА СТЕФАН АЏИЋ У НОВОМ ПАЗАРУ
  • Post comments:0 Comments

Начелник Рашког управног округа Стефан Аџић радну посету Новом Пазару започео је састанком са градоначелником Новог Пазара Нихатом Бишевцем, замеником градоначелника Владимиром Маринковићем и чланом градског већа Енсаром Шкријељем. Тема састанка били су инфраструктурни пројекти на територији града Новог Пазара, као и активности које су везане за организовање послова окружних подручних јединица и самосталних извршиоца министарстава Владе Републике Србије који су своје послове организовали на територији Рашког управног округа.

Други део посете начелник Рашког управног округа Стефан Аџић и градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац искористили су да заједно са градским већницима, представницима школске управе, јавних установа и предузећа посете радове на реконструкцији Основне школе “Десанка Максимовић” и радове на изградњи новог обданишта који представљају само један део пројеката на територији града Новог Пазара које финансира и подржава Влада Републике Србије.

Приликом обиласка радова на реконструкцији школе и изградњи новог обданишта начелник Рашког управног округа Стефан Аџић изјавио је:

“Свакако да ми је велико задовољство што данас са челницима града Новог Пазара обилазим радове на реконструкцији ове школе, као и завршетак изградње спортске сале у оквиру ове школе. Када након четири деценије реконструишете пут Нови Пазар – Тутин, реконструишете школу, изградите ново обданиште, решите вишедеценијски проблем са корићењем три реке, кренете у реализацију, односно изградњу Клиничко болничког центра онда треба свакако скинути капу Влади Републике Србије јер је то јасан показатељ да Влада Републике Србије ради озбиљно и одговорно. Рекао сам малопре и градоначелнику Новог Пазара Нихату, колико је мој Нови Пазар, толико је и његово Краљево и мислим да је управо град Нови Пазара , а самим тим и Рашки управни округ најбоља слика заједничког суживота и да треба заједно да радимо на стварима које унапређују заједнички живот и међусобно поштовање, јер ако будемо имали мир и стабилност наставићемо да изграђујемо нове километре ауто путева, нове болнице, да се боримо за нова радна места и повећања плата и пензија. Свакако да у наредном периоду треба пратити континуиран рад Владе Републике Србије како би грађанима са територије Рашког округа, самим тим и града Новог Пазара обезбеђивали боље услове за живот. 

Leave a Reply