ПОСЕТА ПЕНЗИОНЕРИМА НА РУДНУ

You are currently viewing ПОСЕТА ПЕНЗИОНЕРИМА НА РУДНУ
  • Post comments:0 Comments
Начелник Рашког управног округа Стефан Аџић и председник општине Рашка Дарко Милићевић данас су посетили и поздравили пензионере на Рудну у ресторану “Миљковић” у којем је организовано дружење и пригодно послужење за пензионере.
 
На данашњем дружењу присуствовали су представници удружења из Рашке и Краљева који су изразили велику захвалност на сарадњи и спремности свих локалних и републичких инсититуција у областима које се односе на остваривање њихових права. 
 
Приликом обраћања, начелник Рашког управног округа Стефан Аџић, поздравио је пензионере и захвалио на свему што су урадили за нашу заједницу. 
 
“Увек сте, као најстарији, а уједно и најискуснији на најбољи начин разумели шта значи држава и били уз њу. Када је председник Вучић пре више од једне деценије спровео мере штедње и фискалне консолидације, ви сте заправо били ти који су претрпели велики терет, али сте такође знали и веровали да је то био почетак реформи и једина шанса да земљу унапредимо. Данас, захваљујући том поверењу и разумевању имамо и нова радна места, болнице, школе и многе резултате. Деценијама су житељи Рашког округа замишљали овакву деоницу Студеница – Рудно, данас се њоме крећемо, захваљујући одговорној политици председника Александра Вучића и вашем поверењу. Потребно је да на овом путу истрајемо, да наставимо са озбиљном и одговорном политиком, да улажемо у сваки крај на територији Рашког округа и да за вас увек будемо ту”, истакао је начелник Рашког управног округа Стефан Аџић.

Leave a Reply